Header image                      mooi! bij jacq

     contact

 

 
 
 


Een aankoop doen?
Voor de aankoop van producten vragen wij u van tevoren te bellen. Dit om de behandeling van andere cliënten niet onnodig te storen. De producten worden dan netjes voor u ingepakt en klaargezet, waarna u ze op het afgesproken tijdstip kunt afhalen.

Uw producten thuis laten bezorgen? dat kan!

U wilt graag uw producten thuisbezorgd krijgen, ook dit is mogelijk. Als u de producten/naam met uw naam en adres naar mij toemaild krijgt u een order-nummer en order-bedrag van mij teruggemaild. U maakt het order-bedrag over o.v.v uw naam en het toegezonden order nummer, en na ontvangst van uw betaling stuur ik u een bevestigings-mail en kunt u binnen 48 uur uw bestelling thuis bezorgt krijgen via TNT Post. Is uw order beneden de 100 euro dan bedragen de bezorgkosten 6 euro, is uw order boven de 100 euro dan zijn de bezorgkosten gratis. Voor bestellingen binnen Poeldijk worden er geen bezorgkosten gerekend. 

Cadeau - idee:

Altijd leuk en origineel om te geven; een cadeau bon van uw schoonheidsspecialiste, kan voor ieder gewenst bedrag of behandeling. Ook hiervoor vragen wij u van tevoren te bellen. Dit om de behandeling van andere cliënten niet onnodig te storen. De cadeau bon wordt dan netjes voor u ingepakt en klaargezet, waarna u deze op het afgesproken tijdstip kunt afhalen.


Om iedereen volledig te laten genieten van zijn/ haar behandeling werk ik volledig op afspraak.

   

Mocht u ondanks de gemaakte afspraak verhinderd zijn, belt u dan even 24 uur van te voren af,
dan ben ik niet genoodzaakt het bedrag in rekening te brengen.

Mooi! bij jacq

Jacqueline van der Arend-Blokdijk

Hofje van Maat 23

2685RK Poeldijk

0174 241139

E-mail: info@mooibijjacq.nl

 

 

Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe Europese privacywet ( A.V.G. algemene verordening gegevensbescherming). Zorgvuldiger en transparanter omgaan met persoonsgegevens is het doel van deze wet. Mooi! bij jacq. respecteert uw privacy. Ik wil u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom heb ik soms persoonlijke gegevens nodig om die dienstverlening zo optimaal en veilig mogelijk te laten verlopen. Het beschermen van de veiligheid en privacy van uw persoonlijke gegevens is niet alleen in uw belang maar ook in het belang van uw schoonheidsspecialiste. Ik volg hiermee ook de wet- en regelgeving, die eisen stelt aan het gebruik van privacygevoelige informatie. Met de privacyverklaring hoop ik u duidelijk te maken waarom ik bepaalde informatie verzamel, hoe ik die informatie gebruik en opsla en met wie ik die informtie kan delen.