mooi! bij jacq

   Nieuws

 

 
 
 

 

Voor alle nieuwtjes en acties, kunt u mij volgen op TWITTER en INSTAGRAM

 

@mooibijjacq

 

 

 

 

ALGAE BIOPEEL REGIMEN

 

De nieuwe Peeling is binnen, en wat is deze Mooi!

De combinatie van Algen Kruiden en Perfluorcarbon worden beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve behandeling, 100% Biologisch en veilig, u merkt en ziet direct zichtbaar en voelbaar resultaat!

WAT IS EEN BIOPEELING EN HOE WERKT HET:

 

Een Biopeel is een kruiden peeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen.

Wat bereikt u met een Biopeel:

-het stoppen van ontstekingen, diepte reiniging van de porien

-verminderen van hyperkeratose in de follikel

-het normaliseren van de talgklieren, reduceert de productie van talg en bestrijdt bacterien

-herstellen van de beschadigde celllen stimuleren van regeneratie

-stimuleren van de fibroblasten om aanmaak collageen en elastine te bevorderen

-zorgt voor een toename van energie in de cellen, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor vermindering van cellulaire stress

 

 

WAT GEBEURT ER TIJDENS EN NA EEN BIOPEEL?

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het gevoel kan als prikkelend, tintelend en branderig ervaren worden. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid verhoogd. Dat wil zeggen, dat alle produten na de peeling beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is namelijk gevoeliger na de BIOPEEL. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk gezet wordt. Het metabolisme van de huid krijgt een boost. De doorbloeding wrodt geactiveerd, de aanvoer en opnamen van zuurstof en voedingsstoffen wordt verbeterd. Eventuele roodheid na de behandeling trekt snel vanzelf weg. Ongeveer 3-5 dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype en huidconditie. Soms voelt de huid in deze periode wat droger aan. Een volle creme houdt de huid soepel en zorgt dat de schilfertjes wat minder zijn.

NAZORG:

_Heel veel water drinken! minimaal 2 liter water per dag de komende 10 dagen! Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet voldoende water drinkt kunt u door afvalstoffen last krijgen van huidonzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken!

-Gebruik de producten van SOTHYS voor een optimaal resultaat. U behaalt hierdoor snellere en mooiere resultaten.

Hoewel de huid niet specifiek UV gevoelig wordt door een BIOPEEL, raakt de huid wel een aantal dode huidcellen kwijt. Hierdoor is de huid dunner en minder goed beschermd tegen UV-straling. Om verbranding te voorkomen dient u altijd een UV-bescherming te gebruiken na een BIOPEEL behandeling.

 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN BIOPEEL EN FRUITZUUR PEELING?

Glycolzuur en Salicyzuur ( AHA/BHA) zijn verwekende peelings die de kitsubstantie tussen de dode huidcellen verweekt. Hierdoor kan de huid makkelijker en sneller de dode huidcellen loslaten en afschilferen. Glycolzuur, ook wel AHA ( Alpha Hydroxy Acid) genoemd, wordt gewonnen uit fruit, vandaar de naam fruitzuur. Voor de peelings wordt glycolzuur gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur is wateroplosbaar en heeft van alle ( fruit) zuren de kleinste molecuulgroote. Hierdoor dringt het dieper in de huid door en zorgt ervoor dat de nieuwe, mooie en gezonde huidcellen sneller zichtbaar worden. Glycolzuur stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een betere hydratatie. Salicylzuur, ook wel BHA ( Beta Hydroxy Acid) genoemd, wordt gewonnen uit de bast van de wilgenboom. Het is een Carbonzuur, die net als AHA de hoornlaag verweekt. Het verschil met AHA is dat salicylzuur in vet oplosbaar is en daardoor ook de porien kan binnendringen om daar talgvet op te lossen, de opgehoopte dode huidcellen te verwijderen en de porien te reinigen. Tevens heeft salicylzuur ontstekingsremmende eigenschappen. Er gebeurt heel wat met de huid tijdens een fruitzuur peeling. Het is dan ook erg belangrijk ook na de behandeling veel water te drinken en de huid daarna thuis ook goed te verzorgen en vooral te beschermen! De fruitzuur peeling wordt bij voorkeur toegepast in het voor en najaar. Maar ook dan moet er een SPF50 gebruikt worden. DIt is om pigmentverschuiving te voorkomen maar ook om uw verdunde huid extra te beschermen tegen zonnenbrand. Hydrateren is ook erg belangrijk. Doordat de huid (tijdelijk) dunner wordt en moeilijker zijn vocht vast kan houden. Het resultaat: een zeer mooie stralende gladde huid!

RESURFACANT GLYCOPEEL FRUITZUUR SOTHYS BEHANDELING

 

Bij een ALGAE BIOPEEL REGIMEN gaat het niet specifiek om het verweken van de kitsubstantie, maar om het voeden en regenereren van binnenuit. De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. De ALGAE PEELING REGIMEN werkt biologisch een biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de ALGAE peeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt u een meestal lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar, dit is normaal. De huid is zich nu aan het vernieuwen en dit proces gaat de komende 10 dagen door. De prikkeling en roodheid nemen na 12-24 uur af en hierna kan de huid wat trekkerig, droog/strak aanvoelen, ook dit is goed, de huid is zich aan het vernieuwen en stoot de dode huidcellen af een lichte vervelling kan optreden, de behandeling werkt nog 10 dagen in de huid door.Blijf de huid goed verzorgen en gebruikt een SPF 50 deze dagen.

Omdat de ALGAE BIOPEEL REGIMEN de celdeling doet versnellen wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede ( rokers) huid. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren adviseren wij elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 a 4 huidproblemen in een keer behandeling kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. Na de behandeling is het beter gedurende een week niet in de zon te liggen, wegens gevaar voor uidroging van de huid, de huid is zich aan het vernieuwen en heeft even de rust en energie hiervoor nodig, en blijf WATER DRINKEN de gehele dag door minimaal 2 liter per dag!!

 

ALGAE PEEL REGIMEN BEHANDELING

 

 

 

Mooi! bij jacq. nu Professional gecertificeerd Alexandria Sugaring Salon.

 

Vaak wordt Body Sugaring of suikerontharing gezien als een alternatief voor harsen. Voor de meeste aanbieders van suikerpasta klopt deze stelling, maar Alexandria Professional® gaat veel verder dan ontharen alleen. Bij Alexandria Professional is Body Sugaring een Skin Lifestyle® waarbij de Full Circle of Skin Conditioning toegepast wordt. Hierbij werken we aan duurzaam ontharen met de unieke Kennedy Techniek, ontwikkeld door Lina Kennedy (CEO van Alexandria Professional®), met als voordelen dat de behandeling aanzienlijk minder gevoelig is voor de klant, zonder irritatie of roodheid van de huid, nauwelijks afbreken van haren en daarmee geen ingegroeide haren. Door de Full Circle of Skin Conditioning toe te passen worden bovendien gedurende de Skin Lifestyle® cyclus alle haartjes steeds in de anagene fase verwijderd, met uiteindelijk permanente ontharing als resultaat. Bovendien wordt de algehele huidconditie en huidtructuur verbetert en kunnen zelfs hardnekkige huidproblemen als zeer droge huid, keratosis (verhoorning), eczeem, psoriasis, etc. effectief aangepakt worden. Dit maakt Alexandria Professional® uniek in de wereld van Body Sugaring en maakt u uniek in het aanbieden van het Skin Lifestyle concept. Wereldwijd passen dermatologen de Full Circle of Skin Conditioning al toe.

Body Sugaring 100% natuurlijk, zacht voor de huid Met Body Sugaring van Alexandria kunt u het hele lichaam én gezicht ontharen. De ‘Sugaring Paste’ bestaat uit 100% natuurlijke bestandsdelen die niet op dieren zijn getest, geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken. Het product is zo natuurlijk dat je het zelfs kunt opeten. Body Sugaring is een zeer hygiënische methode. Er wordt alleen de benodigde hoeveelheid pasta uit de pot genomen waardoor er geen kruisbesmetting kan ontstaan. Sugar, suiker, is een natuurlijk conserverings- en geneesmiddel, dat de genezing bevordert en infecties voorkomt. Het haar wordt alleen met de natuurlijk groeirichting mee verwijderd, waardoor de behandeling minder pijnlijk is en de haren nauwelijks meer ingroeien. Bovendien is er aanzienlijk minder kans op het afbreken van haren. Body Sugaring is al mogelijk bij haartjes van 0,25 cm. Dit is gemiddeld 5 dagen na het scheren. Bij een traditionele behandeling met harsproducten moeten de haartjes minstens drie weken aangroeien. Een mooi en glad resultaat. Het voelt fris en schoon en na enige tijd merk je dat de haartjes minder snel en zachter terugkomen. Last van ingegroeide haartje? Dan is sugar de oplossing! De haren zullen niet of nauwelijks meer ingroeien, omdat ze zachter en dunner worden.

-Bovenlip sugar € 9,50

-Kin sugar € 9,50

-Full Face sugar € 25,00

-Oksel sugar € 25,00

-Onderarm sugar € 25,00

-Gehele arm sugar € 30,00

-Bikini lijn sugar ( alleen dames) € 25,00

-Rug sugar € 30,00

-Borst sugar € 30,00

 

 

Huidverbetering en de 4 Seizoenen

Uw huid reageert op voeding, ziekte en roken. Maar ook op Zonnestralen, ijzige kou, centrale verwarming en airconditioning. Deze stress factoren hebben een grote invloed op de huidcellen en dus op hoe uw huid aanvoelt en er uit ziet. Met tot gevolg: Couperose, een droge en trekkerige huid, huidschilfers, rimpels, grauwheid en soms zelfs een pijnlijke huid. Geen wonder dat uw huid ieder seizoen een andere behoefte heeft.

Voor ieder Seizoen bied ik u een passend aan uw huid Seizoensbehandeling aan. Op basis van Specifieke ingrediënten, speciaal geselecteerd om de huid voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Deze Seizoensbehandelingen zijn limited editions, ieder Seizoen is tenslotte anders...

Het is nu volp winter. Kou, regen, wind en wisselende temperaturen terroriseren de huid, een voedende en hydraterende herstellende herfst gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat u en uw huid klaar zijn voor dit seizoen.

Maak snel een afspraak om uw huid Seizoen klaar te maken....

 

 

 

 

 

De Lente Lonkt...

Deze tijd van het jaar vraagt om een grote voorjaarsschoonmaak. Niet alleen voor uw huis, maar ook voor de huid!

De huid kan deze tijd van het jaar wel wat extra weerstand en bescherming gebruiken.

Door de kou, wind en verwarming is de kans groot dat uw huid wat droger is dan normaal.

Met de Spring care extra relax treatment worden de belangrijkste voedingsstoffen die de huid nofig heeft aangevuld.

De verslechte huidconditie van de huid wordt gerepareerd en de stralende huid komt weer tevoorschijn!

De gestreste winterhuid verandert na deze behandeling in een mooie, vitale en ontspannen voorjaarshuid.

-verhoogde weerstand

-verhoogd hydratatieniveau

-voelbaar gevoede huid

-stralende huid

****************************************************************************************************************************

 

 

 

 

GESLAAGD!!!

Salon Mooi! bij jacq. is nu officieel gediplomeerd en gecertificeerd CIBTAC salon!

CIBTAC specialiseert zich in het verhogen van kwaliteitstandaarden binnen de beauty industrie door het geven van gecertificeerde cursussen en seminars op het hoogste niveau wereldwijd.

cibtac

 

 

 

 

Microderma-brasie expert.

Na het volgen van een zeer intensieve opleidings-training mag ik mezelf vanaf heden Microderma-brasie expert noemen.

Microderma-brasie is een zeer intensieve huidverbeterende behandeling en een goede kennis van het juiste manier van behandelen is hierbij essentieel.

Er is slechts een zeer select groepje gediplomeerde schoonheidsspecialistes die deze opleidings-training hebben gevolgd en ik ben trots om hierbij te horen!

Direct zichtbare huidverbetering dankzij Microdermabrasie met de Micro-brader van Bentlon!

Microdermabrasie is een huidverbeterende behandeling waarbij steriele micro kristallen over de huid worden geblazen zodat oude en dode huidcellen loskomen en samen met de kristallen worden opgezogen en afgevoerd. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. De kristallen worden onder vacuüm op de huid gestraald waardoor de bovenste huidlaag op een pijnloze manier verwijdert wordt en de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen. Het gevolg van deze behandeling is niet alleen een gladde en frisse huidlaag maar ook dat de huid zichzelf gaat vernieuwen. En wel van binnenuit doordat de aanmaak van collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd! Microdermabrasie is een intensieve maar volkomen veilige behandeling.

Het resultaat is al zichtbaar en voelbaar na de eerste behandeling: een gladdere en frissere huid!

Het meeste wordt microdermabrasie toegepast om fijne lijntjes te vervagen en zo de huid een jongere uitstraling te geven. Ook wanneer de huid vroeger geleden heeft van acne waardoor littekens zijn ontstaan, is het mogelijk om door middel van microdermabrasie de huid een beter aanzien te geven.

DE BEHANDELING: Voorafgaand aan een behandeling vindt altijd een intake gesprek plaats. Tijdens de behandeling voelt u de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren. Doordat een laagje van de huid is afgeslepen is de huid optimaal in staat om werkstoffen op te nemen, en wordt een ampul op de huid aangebracht met daaropvolgend een hoogwaardig collageenmasker. Tenslotte wordt de huid verzorgd met een serum, een voedende crème.

NA DE BEHANDELING:

Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. De huid is na de eerste keer hooguit 24 uur rood. Na een intensievere behandeling kan de roodheid een paar dagen duren en kan de huid licht gaan vervellen, dit is een natuurlijk proces de huid is zich aan het vernieuwen.Na de behandeling mogen geen afsluitende crèmes of minerale olie houdende producten op de huid aangebracht worden. Microdermabrasie is een kuurconcept dat thuis moet worden ondersteund met de juiste verzorgingsproducten, zo krijgt u het beste resultaat. De huid is na de behandeling verdund en gevoelig voor invloeden van buitenaf zoals UV straling. Belangrijk is daarom 3 weken na de behandeling de zon te vermijden! Bescherm daarom uw huid gedurende de gehele behandelperiode met een sunblock. Dit geldt ook tijdens de winter!

________________________________________________________________________________________________